Buborékfólia blog

Lassan indul a szezon. Van már medence takaró fóliád?

2020.03.28 21:04

Medence takaró fólia

 

Vége a rossz időnek. Kezdhetünk készülni a napsütéses időszakra „strandszezon”. Készítsük elő a medencét, szerezzük be a szükséges kiegészítőket, és kezdődhetnek a hatalmas medencézések. Mi kell még? Napsütés, meg egy jó medence takaró fólia, így biztos nem a jégveremben kell dideregnünk.

 

Napról napra előveszi az időjárás a mosolygós felét. A tél kezd tova tűnni, és beköszöntött a jó pólós időszak. Ha élvezni akarjuk akár már a májusi melegek adta lehetőségeket, akkor időben érdemes elkezdeni a készülődést a medence szezonra.

A legfontosabb legyen a medence vize élvezhető.

  • ne legyen piszkos
  • ne legyen hideg
  • ne legyen algás

A megoldás a medence takaró fólia. Igen. De vannak a medence takaró fólia kapcsán kérdések.

  • Hol vegyek?
  • Ja van ebből több fajta? Akkor melyiket kell vennem?
  • De nem jó a méret.
  • Biztos van eladó is, az új az drága.
  • Hogy kell használni?

és még sok-sok más kérdőjel adja megát elénk az ismeretlen témakörben (már akinek ismeretlen).

Leegyszerűsítjük a témát a megfelelő válaszokkal.

Medence takaró fólia:

Használata

Egyik fele sík, másik fele buborékos. Mindig a buborékos felével kell a víz felé fordítani medence takarásakor.

Általános információk a medence takaró fóliáról

Sok fajtája létezik a piacon. Különböző anyagvastagságúak, adalékokkal kevert, illetve adalék nélküli. Amit mi ajánlunk, hogy mindig érdeklődje meg az anyag típusát.

A medence takaró fólia legyen minimum 250 mikron vastag, és tartalmazzon UV stabil adalékot, és vegyszerálló adalékot. Semmit nem ér egy 400 mikronos medence takaró fólia, ha nincsenek belekeverve a kész anyagba a speciális adalékok. Ha teheti válasszon nagy buborékos medence takaró fóliát, mert az éjszakai visszahűlésnél jobban segít a hőtartásban. 

 

Medence takaró fólia mérete

Legyen standard, vagy egyedi méretű medencéje, nem probléma. Válassza a buborekfolia.hu csapatát, és méretkorlát nélkül megoldjuk a kívánt medence takaróját.

 Árajánlatot ezen az emailcímen tud kérni: iparosfolia@gmail.com

 

Induljon akkor a nyár amikor Ön szeretné, csobbanjon akkor amikor csak van kedve, és takarja le medencéjét akkor amikor kell. Használjon medence takaró fóliát, hogy ne a faleveleket, és a bogarakat halászva töltse el a nyarat!