Környezetbarát csomagolóanyagok

 

Próbálja ki legújabb környezetbarát csomagolóanyagainkat. Termékeink között megtalálható a 100%-ban újrahasznosított anyagból készült Öko bubble buborékfólia is. További információt a termékek fül alatt tud olvasni.

 

 

Nézet:
-17%
ÚJ
Térkitöltő papír box
12 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 900 Ft
 
Sorrend:

A műanyagokat sok féle szempont alapján tudjuk csoportosítani. A csomagolóanyagok témakörében is más és más szemszögből elemezhetjük a termékeket. A legfontosabb a fenntartható jövő.

A fenntartható jövő fókuszból nézzük kicsit meg magát a csomagolóanyagot (ami környezetbarát).  Mitől környezetbarát egy csomagolóanyag? Mitől környezetbarát a buborékfólia? Lehet egyáltalán környezetbarát buborékfóliáról beszélni? Mint néhány mondattal korábban is említettük: fenntartható jövő.

 

 

A buborékos fólia alapvetően 1. osztályú granulátumból készül. Gyártás folyamán mint minden termelésben keletkezik hibás anyag. Ezen anyagok újra granurálásra kerülnek, de ezek jellemzően már kevert hulladékú anyagok. Ha ezt a nézőpontot szemléljük akkor az első osztályú buborékos fólia visszadolgozható lenne, csak senki nem foglalkozik vele (majd elviszi a szemetes...), ami baj. Az elmúlt években a média kezdi az emberek tudtára adni, hogy éljünk úgy, hogy az ökológiai lábnyomunk a lehetőségeinkhez mérten legyen minél inkább környezetkímélő. A megtermelt hulladék legyen minimalizált.

Ekkor jön képbe az Öko bubble buborékfólia.

Az Öko bubble alkotói ötlete pontosan erre szeretné felhívni a figyelmét mindenkinek: minimalizált legyen a megtermelt műanyag, és vele együtt a műanyag hulladék.

Ez a típusú légpárnás fólia 100%-ban visszadolgozott, osztályozott hulladékból készült. Az újrahasznosított fólia 2 rétegű erős és 80 mikron vastag, amit a hagyományos buborékos fóliák anyagvastagságával (40-60 mikron között) összevetve kiemelkedő.

Rendben, ezek az érvek mind az Öko bubble buborékos fólia mellett szólnak, de pár kiváncsi fejben felmerül a gondolat.

Miért zöldes árnyalatú?

A válasz 2 részre bontható.

  • Az osztályozott hulladékok között megtalálható visszadolgozott polietilén fóliák különböző színei miatt, ez az enyhén zödes vonulatú légpárnás fólia alakul ki. NEM TARTALMAZ TOVÁBBI SZÍNEZÉKET, MESTERSÉGES ADALÉKOT.
  • A másik indok a környezet mellett szól. A buborekfolia.hu ezzel is szeretné felhívni a figyelmet a buborékfóliák gyártásának, felhasználásának modern gondolatmenetére.

 

Ha ezt a logot látod akkor biztos lehetsz benne, hogy Te is Öko bubble buborékfóliát használsz a csomagoláshoz.

Öko bubble buborékfólia

 

További információ kapcsán keressen minket elérhetőségeink egyikén.

+36 70 367 6989

iparosfolia@gmail.com

 

Légpárnás fólia egyedi gyártás

Öko bubble buborékos fólia

Buborékos tasak gyártása

Légpárnás lapok