Légpárnás térkitöltő fólia

Webáruháza van? Termelésben, gyártásban tevékenykedik vállalkozása? Ha biztonságos csomagolási rendszer szeretne, akkor a dobozos árukhoz használjon activaAir légpárnás térkitöltő fóliát. Védje áruit a speciálisan kifejlesztett többrétegű térkitöltő anyaggal, mely kipárnázza a dobozokban a légüres teret, és tompítja, elnyeli az ütődéseket, ezzel védve a csomagolt árut.

 

Légpárnás térkitöltő fólia

 

Válassza a piacon a legjobb ajánlatot ár/érték arányban!!! Használja Ön is az 1. osztályú német fejlesztésű többrétegű HDPE filmet, mely maximális biztonságot ad a dobozos áruk térkitöltéséhez.

Cégünk az activaAir magyarországi képviselete.

Biztosítjuk kis- és nagykereskedelmi egységek, webáruházak és csomagolásban szereplő vállalkozások számára a piaci szereplők között a legalacsonyabb áron a térkitöltő fóliákat.

 

 

 

Nézet:
Sorrend:

Tudnivalók az activaAir magyarországi képviseletről

Cégünk gyártói áron biztosítja mind a térkitöltő fóliákat, mind a térkitöltő gyártó gépeket kis és nagy tételben. A buborekfolia.hu, mind a buborékos fóliák és kiegészítő csomagolóanyagok mellett a térkitöltő anyagok terén is megbízható gyártó anyagait forgalmazza. Az activaAir német székhelyű csomagolás technológiával foglalkozó vállalata 30 éve van a piacon. Termékeik megbízható minőségűek, és állandó raktárkészlettel rendelkeznek. A térkitöltő anyagokat a buborekfolia.hu webáruházbaneléri készletről, akár 1 munkanapos szállítási idővel. 

Információk az activaAir légpárnás térkitöltő fóliáról

Az activaAir légpárnás térkitöltő fólia a piacon levő fóliák között  ár/érték arányban a legkedvezőbb feltételeket nyújtja. Original alapanyagból készült HDPE fólia 100%-ban újrahasznosítható. A térkitöltő párna tekercsen 700 méter anyag van, szemben a piacon szereplő 100, 300, 350, és 500 méteres tekercsekkel szemben, melyek hasonló árban vannak. A többi térkitöltőanyaggal szemben itt mutatkozik meg a legnagyobb különbség, ezért is mondjuk ügyfeleinknek mindig figyeljék hány méter fólia van a tekercsen.

 

5 indok, miért döntsön az activair térkitöltő fólia mellett

 • optimalizálja csomagolási költségeit
 • legyen igényes csomagolása
 • legyen megbízható csomagolási rendszere
 • válassza a modern és egyszerű csomagolási opciót
 • a térkitöltő habokkal szemben rengeteg helyet szabadíthat fel raktárában
 • hosszabb szállítás során is fixen tartja, védi a csomagolt terméket a dobozban

 

Térkitöltő gyártó gép

Térkitöltő gyártó gépeinket több féleopcióban tudjuk biztosítani ügyfeleink részére:

 • Megvásárolható
 • Tartós bérlési konstrukció feltételek nélkül
 • Tartós bérlési konstrukció egyedi feltéteklekkel

 

Térkitöltő fólia vs. térkitöltő chips

Számoljunk egy picit:

1 tekercs légpárnás térkitöltő ára bruttó 25.000 Ft, míg 10 zsák térkitöltő chips 10×9.500 Ft az az 95.000 Ft. Az okos felhasználással bruttó 70.000 Ft-ot spórolhat meg. Nem rossz ugye?

térkitöltő párna

térkitöltő hab

 

Miért válassza a buborekfolia.hu légpárnás térkitöltő fóliáját

 • a legolcsóbb
 • több mikro rétegű HDPE film, mely nem engedi a levegőt
 • gépbér esetén biztosítunk ingyenes szervíz hátteret
 • könnyen mozgatható csomagolási rendszer

 

 

A térkitöltő fólia mellett a termékcsalád legújabb változata is elérhető áruházunkban, a légpárnás fóliaszőnyeg. Ezt a terméket is meg tudja vásárolni kis tekercses 40 méteres kiszerelésben, úgy mint a légpárnás térkitöltő fóliánkat. A termék zárt csomagolásban, dobozban házhozszállítással rendelhető, így Önnek már csak a profi csomagolásra kell fókuszálnia.

Ha egész tekercses vásárlás mellett voksolna, akkor biztosan jár, mert folyóméterre vetítve a rendkívül alacsony áron hozzá tud jutni webáruházunkban. További információ a termékfülek alatt olvashatók.

 

Légpárnás fóliaszőnyeg