Öko légpárnás tasakok

Saját gyártású légpárnás tasakjaink 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek. Az Öko légpárnás tasakokat tudjuk gyártani standard, illetve egyedi igényekre szabva is. 

Nézet:
Sorrend:

Az Öko termékcsaládot azért hoztuk létre, mert azok akik húznak a környeztevédelem irányába találjanak ideális környezetbarát csomagolóanyagot.

anyagszín: áttetsző zöld

Standard méreteinken kívül gyártunk egyedi igényekre is tasakokat.

Kivitelét, és méretét tekintve minden megrendelőnk elképzelését igyekszünk teljesíteni.

Standard, illetve visszahajthatós füllel.

A standard légpárnás tasakok esetében egy normál nyitott tasakról beszélünk.

A visszahajtható ragasztós fülnél pedig egy zárható tasak a végtermék. A visszahajtható füles verziót szakmai nyelven szájeltolásos tasaknak nevezzük. A visszahajtható ragasztófüles kivitelű tasaknál egy hordozó linerrel ellátott ragasztócsíkról beszélünk. Használata egyszerű. A terméket a tasakba kell helyezni, a linert lehúzni, majd a fület a tasakra hajtani, végigsimítani. És zárva a tasak.

Az Öko légpárnás tasakok anyagvastagsága a normál légpárnás tasakokétól vastagabb. 2 rétegű 80 mikron vastag buborékos fóliából készülnek.

 

Környezetkímélő sokféle képpen tud lenni egy csomagolóanyag. Az Öko légpárnás tasakok alapanyaga az Öko bubble buborékfólia, mely osztályozott újrahasznosított granulátumból készült. Ez a buborékos fólia újra feldolgozott gyártósori hulladékból, és szelektált hulladékból készült.

Ez az irányvonal 2 szegmensből is környezetkímélő. A buborékfólia gyártás során keletkezett selejt anyagok újra felhasználása darálást, és műanyag regranurálást követőenkerülnek szeparált tárolásra. A Öko buborékos fólia másik alkotóeleme a szelektált pe alapú anyagok visszagyűjtéséből, újra granurálásából készül.

Ezzel biztosítva van az állandó minőség, és ez mellett a környezetkímélő fóliagyártás egyaránt. Az Öko légpárnás tasakok így állandó minőséget, színvonalat képviselve készülnek. 

 

Egyedi ajánlatkéréseket az iparosfolia@gmail.com emal címen tudunk fogadni.