Nagy buborékos medence takaró fólia

A nagy buborékos medence takaró fóliákat készletről elérheti webáruházunkban. Ezt a típusú medence takaró fóliát értékesítjük méterre vágva, 10 méteres és 33 méteres tekercsekben. Ha egyedi méretre van igénye, akkor mi legyártjuk önnek!

Nézet:
Sorrend:

Nagy buborékos medence takaró fólia főbb jellemzői:

szín: fedett kék

adalék: UV stabil, vegyszerálló (megfelelő használat esetén)

buborékok átmérője: 32mm

rétegszám: 2

anyagvastagság: 300 mikron

anyaga: ldpe

anyagminőség: 1.osztály

tekercs kiszerelések:

  • 2,05/10m
  • 2,05/33m
  • 2,43/10m
  • 2,43/33m

 

Miért használjon nagy buborékos medence takaró fóliát?

A medence takaró fóliát több szempontból is érdemes alkalmazni. Védelem, hőnyerés, hőtartás... Ha kicsit belegondol a részletekbe már látja is, hogy pénzt, és energiát spórolhat meg ha fedi medencéjét.

Az alábbi 5 pontban megtudhatja miért érdemes a nagy buborékos medence takaró fóliát alkalmazni:

1. Hőnyerés: egy medencét (ha nem beltéri, és fűtött) az ember szinte kivétel nélkül csak a nyári szezonban használ. Nyilván ennek oka a napsütés, a jól megérdemelt vakáció, és a szórakozás. A medence takarásnak az egyik előnye a nappali hőnyerés. Az üvegház hatásnak köszönhetően a buborékos fólia légpárnái segítenek a medence hőfokának emelésében. Ezt tovább segíti az erős fedett kék szín, és amegnövelt 32mm-es nagy buborékok a solar fóliánál.

(Érdekesség: a nagy buborékos fóliát fóliasátrak, üvegházak szigeteléséhez is alkalmazzák kis, és nagy növénygazdaságok egyaránt.) 

2. Hőtartás: Az éjszakai lehűlésnél igazán elkel egy jó fedőréteg. A nagy buborékos fólia légpárnáiban lényegesen több levegő van mint a normál buborékos fóliák párnáiban. Ezt kihasználva maga a levegőréteg segít a szigetelésben.

3. Medence takarás: Szereti mindenki a tiszta medencét. Megfelelő takarásnál elkerülhetjük az állandó nagytakarításokat.

4. Víz elpárolgása: Minimalizálhatja az elpárolgó vizet. Ezzel rengeteg pénzt tud megspórolni. A víz utántöltése, és a vegyszerek újboli adagolása is ritkítható lesz jelentősen.

Az 5. pontot szándékosan külön szedtük. Fedett kék szín vs. algásodás.

Egy zavaros, algás, nyálkás vízben ki szeretne fürödni? Senki.

Fontos: A nagy buborékos medence takaró fólia színe kék (fedett kék), ezért nem engedi a medence falain a fény hatására beindulni az algásodás folyamatát.

Gyakori felmerülő kérdések:

  • Melyik fele néz a medence takaró fóliának a víz felé? A buborékos.
  • Miért jobb a nagy buborékos fólia mint a kicsi? A hőtartásban, és a hőnyerésben is jobb, és sokkal több benne az UV álló, és a vegyszer álló adalék
  • Nekem kicsi medencém van, csak pár méter anyagra lenne szükségem, megoldható? Igen, vásároljon folyóméterre medence takaró fóliát
  • Kör alakú medencém van. Tudnak ilyen takaró fóliát hegeszteni? Igen, felárral megoldható.
  • Hány nap a gyártás? Alap esetben 2-4 munkanap, leterheltségtől függően. SOS 1 munkanapos gyártás 12%-os felárral rendelhető.
  • Ez a medencetakaró fólia újrahasznosítható? Igen. Anyagaink 1. osztályú granulátumból készülnek, így teljes mértékben újrahasznosítható műanyagok.

Felmerülő kérdés esetén emailen, vagy telefonon állunk rendelkezésükre.

 

Amire büszkék vagyunk: Magyar termék: medence takaró fólia