Termék részletek


Nagy buborékos medence takaró fólia folyóméterre

Nagy buborékos medence takaró fólia folyóméterre
2 000 Ft
Egységár: 976 Ft/m2

Anyag szélessége: 205cm

Szín: kék

 

Vásároljon annyi méter fóliát amennyire szüksége van. Mondja meg Ön hány méter medence takaró fóliát szeretne, és mi annyi anyagot vágunk le önnek a tekercsből.

 • Nagy buborékos medence takaró fólia főbb jellemzői:

  szín: fedett kék

  adalék: UV stabil, vegyszerálló (megfelelő használat esetén)

  buborékok átmérője: 32mm

  rétegszám: 2

  anyagvastagság: 300 mikron

  anyaga: ldpe

  anyagminőség: 1.osztály

   

  Miért használjon nagy buborékos medence takaró fóliát?

  A medence takaró fóliát több szempontból is érdemes alkalmazni. Védelem, hőnyerés, hőtartás... Ha kicsit belegondol a részletekbe már látja is, hogy pénzt, és energiát spórolhat meg ha fedi medencéjét.

  Az alábbi 5 pontban megtudhatja miért érdemes a nagy buborékos medence takaró fóliát alkalmazni:

  1. Hőnyerés: egy medencét (ha nem beltéri, és fűtött) az ember szinte kivétel nélkül csak a nyári szezonban használ. Nyilván ennek oka a napsütés, a jól megérdemelt vakáció, és a szórakozás. A medence takarásnak az egyik előnye a nappali hőnyerés. Az üvegház hatásnak köszönhetően a buborékos fólia légpárnái segítenek a medence hőfokának emelésében. Ezt tovább segíti az erős fedett kék szín, és amegnövelt 32mm-es nagy buborékok a solar fóliánál.

  (Érdekesség: a nagy buborékos fóliát fóliasátrak, üvegházak szigeteléséhez is alkalmazzák kis, és nagy növénygazdaságok egyaránt.) 

  2. Hőtartás: Az éjszakai lehűlésnél igazán elkel egy jó fedőréteg. A nagy buborékos fólia légpárnáiban lényegesen több levegő van mint a normál buborékos fóliák párnáiban. Ezt kihasználva maga a levegőréteg segít a szigetelésben.

  3. Medence takarás: Szereti mindenki a tiszta medencét. Megfelelő takarásnál elkerülhetjük az állandó nagytakarításokat.

  4. Víz elpárolgása: Minimalizálhatja az elpárolgó vizet. Ezzel rengeteg pénzt tud megspórolni. A víz utántöltése, és a vegyszerek újboli adagolása is ritkítható lesz jelentősen.

  Az 5. pontot szándékosan külön szedtük. Fedett kék szín vs. algásodás.

  Egy zavaros, algás, nyálkás vízben ki szeretne fürödni? Senki.

  Fontos: A nagy buborékos medence takaró fólia színe kék (fedett kék), ezért nem engedi a medence falain a fény hatására beindulni az algásodás folyamatát.

  Gyakori felmerülő kérdések:

  • Melyik fele néz a medence takaró fóliának a víz felé? A buborékos.
  • Miért jobb a nagy buborékos fólia mint a kicsi? A hőtartásban, és a hőnyerésben is jobb, és sokkal több benne az UV álló, és a vegyszer álló adalék
  • Ez a medencetakaró fólia újrahasznosítható? Igen. Anyagaink 1. osztályú granulátumból készülnek, így teljes mértékben újrahasznosítható műanyagok.

  Felmerülő kérdés esetén emailen, vagy telefonon állunk rendelkezésükre.

   

  Amire büszkék vagyunk: Magyar termék: medence takaró fólia

 • Cikkszám
  364
Webáruház készítés