Termék részletek


Buborékfólia (légpárnás fólia) 1m/50m

-11%
Buborékfólia (légpárnás fólia) 1m/50m
5 500 Ft
Akció: 4 900 Ft

buborékfólia paraméterek:

 

szélesség:  1m

hosszúság: 50m

buborék átmérő: 1cm

 

buborékfólia számos területen alkalmazható kedvező tulajdonságainak köszönhetően.

Anyagösszetétele engedi extrém időjárási feltételek között is alkalmazhatóságát. A -30°C hideg és a +60° meleg a tűréshatára a polietilén keveréknek. Természetesen ilyen körülmények között élettartama megrövidül.

 • Pozitív tulajdonságai:

  átlátszó: fóliasátrak, üvegházak szigetelésénél rendkívül fontos, hogy növényeink megfelelő fényhez jussanak a hideg időben is, ezt a légpárnás fólia használatával könnyedén biztosíthatjuk

  könnyűbuborékfólia súlya nagyon alacsony, mivel levegő és fólia alkotja. Ez fontos csomagolásnál, ablakszigetelésnél egyaránt.

  véd a sérülésektől, több rétegben vastagabb térfogatú csomagolóanyag. Nem csak webáruházak, kereskedelmi cégek használják napi rendszerességgel, hanem a költöztető brigádok kedvelt munkaeszköze is a buborékfólia

  széles spektrumú felhasználhatóságát erősíti vízállósága

  - a buborékfólia nem csak vízálló, de párazáró is, ami a hosszú utat megtevő csomagküldemények tekintetében fontos lehet.

   

  Környezetbarát anyag mivel többször felhasználható, és újrahasznosított anyagból készül.

   

  Buborékfólia gyártása:

  1. A légpárnás fólia egyik gyártási módja amikor kasírozással hozzák létre a terméket. Ilyenkor LDPE, vagy HDPE fólia (főoldalon olvashat róla) hő- és vákuumformázásával gyártják a buborékos fóliát.

  2. A buborékfólia másik előállítási módja amikor regranulátumból készül a termék. A regranulátumot apró ovális alakú műanyag darabkák alkotják, melyek lehetnek natúr, fekete, vagy egyéb színűek. Ezek jellemzően LDPE, vagy HDPE alapanyagok, melyet műanyag hulladékkezelők, begyűjtők állítanak elő környezetbarát módon.

   

  Buborékfólia kisebb kiszerelésben is kapható áruházunkban.

  Buborékfólia 1m/10m

  Buborékfólia 1m/20m

 • Cikkszám
  080
Webáruház készítés