Termék részletek


Szolár takaró fólia 4 méter széles

-14%
Szolár takaró fólia 4 méter széles
14 000 Ft
Akció: 12 000 Ft

Nagy buborékos szolár medence takaró fólia

 

szélesség: 4 méter

hosszúság: választott

anyag típus: nagy buborékos

anyag fajta: UV3 300mic

szín: fedett kék

 • További adatok

  anyagminőség: 1 osztály

  rétegszám: 2

  buborék átmérője: 32mm (nagy buborékos)

   

  Vásárlói segédlet a szolár medence takaró fóliához:

  A szolár fóliát szegmensekből 4 méter széles anyagra hegesztjük, és annyi métert vágunk belőle amekkorát Ön szeretne. 12 féle különböző méret közül választhat, ami leginkább alkalmas medencéjének fedésére.

  A 4 méter széles szolár takaró fólia egy jó minőségű ollóval otthonában is könnyedén méretre tudja szabni, legyen az kör vagy szögletes alak.

  Szolár takaró fólia méretét a legördülő menüben a Méret fülnél tudja kiválasztani.

   

  Mit kell tudni a nagy buborékos szolár medence takaró fóliáról?

  Nagy buborékos medence takaró fóliánk speciális vegyszerálló, és UV stabilitást biztosító adalékanyaggal készül.

  A nagy buborékos fóliák esetében megfelelő használat esetén minimum 3 éves időtartammal lehet számolni.

  Miért használjon nagy buborékos szolár takaró fóliát?

  A medence takaró fóliát több szempontból is érdemes alkalmazni. Védelem, hőnyerés, hőtartás... Ha kicsit belegondol a részletekbe már látja is, hogy pénzt, és energiát spórolhat meg ha fedi medencéjét.

  Az alábbi 5 pontban megtudhatja miért érdemes a nagy buborékos medence takaró fóliát alkalmazni:

  1. Hőnyerés: egy medencét (ha nem beltéri, és fűtött) az ember szinte kivétel nélkül csak a nyári szezonban használ. Nyilván ennek oka a napsütés, a jól megérdemelt vakáció, és a szórakozás. A medence takarásnak az egyik előnye a nappali hőnyerés. Az üvegház hatásnak köszönhetően a buborékos fólia légpárnái segítenek a medence hőfokának emelésében. Ezt tovább segíti az erős fedett kék szín, és amegnövelt 32mm-es nagy buborékok a solar fóliánál.

  (Érdekesség: a nagy buborékos fóliát fóliasátrak, üvegházak szigeteléséhez is alkalmazzák kis, és nagy növénygazdaságok egyaránt.) 

  2. Hőtartás: Az éjszakai lehűlésnél igazán elkel egy jó fedőréteg. A nagy buborékos fólia légpárnáiban lényegesen több levegő van mint a normál buborékos fóliák párnáiban. Ezt kihasználva maga a levegőréteg segít a szigetelésben. Mi leteszteltük a nagy buborékos szolár takaró fóliát! A nagyobb légrétegnek köszönhetően érezhetően segített az éjszakai lehűlésnél. 2 mért este folyamán közel +6 °C fokos eredményt értünk el a víz hőmérsékleténél. Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni.

  3. Medence takarás: Szereti mindenki a tiszta medencét. Megfelelő takarásnál elkerülhetjük az állandó nagytakarításokat.

  4. Víz elpárolgása: Minimalizálhatja az elpárolgó vizet. Ezzel rengeteg pénzt tud megspórolni. A víz utántöltése, és a vegyszerek újboli adagolása is ritkítható lesz jelentősen.

   

  Az 5. pontot szándékosan külön szedtük. Fedett kék szín vs. algásodás.

  Egy zavaros, algás, nyálkás vízben ki szeretne fürödni? Senki.

  Fontos: A nagy buborékos szolár takaró fólia színe kék (fedett kék), ezért nem engedi a medence falain a fény hatására beindulni az algásodás folyamatát.

   

  Ha egyedi igénye merülne fel, vagy több információra lenne szüksége akkor keressen minket elérhetőségeink egyikén.

  szolár medence takaró

 • Cikkszám
  369
Webáruház készítés