Kategóriák

Buborékos medence takaró fólia

Fő kategória >Buborékos medence takaró fólia

Standard és egyedi méretű medence takaró fóliák gyártásával, és kivitelezésével foglalkozunk. Fóliáink 100%-ban 1 osztályú anyagból készülnek, speciális adalékanyagok hozzáadásával. UV stabil fóliáink vásárolhatóak folyóméterben, tekercsben, és méretre hegesztve is. 

Fedett kék medence takaró fóliáink között két típust különböztetünk meg:

  • Kis buborékos solar medence takaró fólia
  • Nagy buborékos solar medence takaró fólia

 

További információt a kategória fül alatt, és a termékeknél olvashat.
A buborékos medence takaró fóliákat lehet alkalmazni épített kerti medencékhez, merevfalú, és felfúható solar medencékhez is. A népszerű felfújható Bestway és Intex medencék fedésére egyaránt alkalmazható.

Miért érdemes buborékos medence takaró fóliát használni?

  • éjszakai hőtartás miatt
  • nappali hőnyerés
  • algásodás elleni védelem
  • por és egyéb szennyeződések vízbe kerülése ellen
  • vízelpárolgással szemben

 

Milyen kiszerelésben vásárolhatja meg a buborékos solar fóliát?

Termékeinket mindenki számára értékesítjük, így minden típusban kiszerelésben hozzájuthat a takarófóliához.

Vásárolhatja:

  • folyóméterben (vegyen annyi buborékos fóliát amennyire szüksége van)
  • tekercsben (ezt a kiszerelést viszonteladók számára ajánljuk, illetve ha ügyfelünk szeretné méretre vágni az anyagot)
  • méretre hegesztve (téglalap alakú, kör alakú medencékhez)

 

Milyen anyagokat különböztetünk meg?

A solar medence takaró fóliák 2 rétegű buborékos fóliák, hisz a légpárnákban levő levegő segíti az anyagot, hogy felfeküdjön a víz felszinére.

Az egyik anyagunk a hagyományos kis buborékos solar medence takaró fólia. Ez fólia 260 mikron vastag, és alap UV adalékot tartalmaz ami minimum 1-2 év használatot biztosít. Fontos a nem megfelelő vegyszer adagolással megrövidíthetjük a fólia élettartamát. A kis buborékos solar fólia színe fedett kék.

Mit is jelent a fedett kék szín? Teljen kék, mélykék. Ez azért fontos, hogy megszűrje a napfényt és ne tudjon bealgásodni a medence fala. (Tehát ha medence takaró fóliát vásárol figyeljen, ne legyen halvány, áttetsző az anyag.) Ezt az anyagot hobby medencékhez ajánljuk elsősorban.

buborékos medence takaró fólia

A másik solar fólia a prémium kategóriát képviseli inkább. Ma már sokak számára jól ismert nagy buborékos légpárnás fóliát elsősorban fóliasátrak szigeteléséhez szokták alkalmazni. A nagy buborékos fóliákban körübelül 10-szer annyi a levegő mint a hagyományos kis buborékosokban. A nagy buborékos medence takaró fólia alapja is innen ered. Anyagvastagsága 300mikron, és úgyszintén fedett kék. Gyártás során adalékanyag többletet kapott ami UV3+ anyagminőséget eredményez (természetesen ennél a fóliánál is fontos a túlzott vegyszerezés kerülése). Ezt az anyagunkat ajánljuk hobby medencékhez, épített nagyméretű medencékhez, és közfürdők számára. 

 

Miért fontos, hogy fedett kék medence takaró fóliát használjunk?

Röviden, az algásodás ellen sokat segít, illetve a hőnyerés is nagy előny. Beszélhetünk kis, vagy akár nagy méretű medencéről, az algásodás nagyon sok helyen előkerülő probléma. A különböző vegyszerek nem megfelelő használata, a vízkeringetés, és tisztítás mellőzése mind-mind egy lépés az alga felé. A fedett kék medence takaró fólia használatával, megakadályozzuk a fény okozta problémát.

Hőnyerés: a sötétebb színek jobban vonzzák a napsugarakat

 

Milyen kivitelben gyártjuk a medence takaró fóliát?

Mind a két buborékos fóliát tudjuk gyártani négyzet, téglalap, és kör alakúra. Az árakról tájékozódhat a menüpontokon belül. A fóliákat legyártjuk normál kivitelben, és igény esetén ringlizve is. A medence takarásoknál fel szoktak merülni egyéb igények is amihez a kiegészítő termékeinket ajánljuk: rögzítő kötél, olló, hasadások ragasztására extraerős pp hálóerősített ragasztószalag.

 

Használat, tárolás, szezonalitás

A buborékos medence takaró fóliát mindig a buborékkal lefelé nézve fektessük fel a vízre. A fólia használata nagyon egyszerű, tekerje ki az anyagot és fektesse fel a víz felszínére. A medence használata előtt pedig tekerje fel az anyagot, és tárolja biztonságos helyen. A szezonalitás minden buborékos medence takaró fóliára érvényes, bárhol is vásárolja az anyagot. A hideg téli időszakban mindenképpen téli medence takarót alkalmazzon, mert a solar fólia elsősorban szezonális takarásra ajánlott.

Vegyszerhasználat: a medence vegyszereket mindig a leírásoknak megfelelően használja, és közvetlen ne érintkezzen a fóliával.

 

Miért válasszon minket? Mert a minőség hívei vagyunk.

 

 

Gyártási idő, szállítási határidő 

Medence takaró fólia egyedi gyártásánál leterheltség függvényében 2-4 gyártási munkanappal kell kalkulálni. A megrendelés leadásánál emailen, vagy telefonon felkeressük ügyfelünket, és tájékoztatjuk a várható elkészülési időpontról.

SOS gyártás: 12%-os felár. A megrendelés leadásától számított 1 munkanapon belül elkészítjük a terméket.

Minden megrendelésnél tudunk biztosítani kiszállítást országosan. Szállítási idő alapesetben +1 munkanap (tovább értékesített szolgáltatás esetében nem tudunk időgaranciát vállalni).

Buborékos medence takaró fóliáinkról, és a kiegészítő termékekről a termék információk alatt olvashat még többet.

Webáruház készítés