Buborékfólia blog

Buborékfólia medencéhez

2019.07.25 00:41

buborékfólia medencéhez

Buborékfólia medencéhez. Segítünk Önnek, hogy melyik típusú buborékfóliát alkalmazza medence takarásra.

Olvassa tovább cikkünket, és meg fog tudni mindent.

Rengeteg különböző típusú buborékfólia van, és a hétköznapi ember eléggé el tud veszni a sorok között.

A továbbiakban választ kapunk arra is, hogy miért fontos, hogy erős kék színe legyen a medence takaró fóliának... Sok típusa megtalálható az interneten a buborékfóliának, a csomagolásra alkalmas, a szigetelésre való, a padlófútéshez alkalmazandó, és a medencéhez való buborékfólia is.

Lássuk tehát a buborékos medence takaró fóliát:

Anyagát tekintve a takaró fólia lehet kis-, és nagy buborékos is. Az anyag összetétele már egy másik dolog. Elviekben minden medence takaró fóliának kell tartalmaznia UV álló, és vegyszerálló adalékanyagot (sok gyártó fel sem tünteti az anyag paramétereit). A hagyományos buborékfóliák közül főleg 3 típust szoktak alkalmazni.

  1. UV álló nagy buborékos fólia
  2. Szolár medence takaró fólia
  3. Nagy buborékos medence takaró fólia

Ha buborékfóliát keres medencéhez, akkor természetesen a 3. típust ajánljuk a leginkább, mert ez piaci ajánlatokat nézve minősége kiváló, ára pedig az átlag alatt van.

Tehát most nézzük kicsit részletesebben az anyagokat:

1. UV álló nagy buborékos fólia

Napjainkban a Facebooknak, és az egyéb közösségi oldalaknak köszönhetően részese lehet a gyors információ szerzésnek bárki. Rengeteg ötlet rajzolódik ki az emberek fejében. Az egyik, hogy medence fedéshez a nagy buborékos szigetelő fóliát alkalmazzák.

Ez az anyag alapvetően alkalmazható is medence takarásra, de sokkal inkább ajánjuk az erre a célra kifejlesztett anyagainkat. Ezt a fóliát főként fóliasátrak szigeteléséhez szokták használni. Nagy buborékainak köszönhetően nagyobb mennyiségű levegőt tartalmaznak mint a normál fóliák, és így a szigetelésnél jelentősen eredményesebb hatékonyságot tudunk elérni. Hátránya hogy nem tartalmaz vegyszerálló adalékanyagot, és az anyagvastagsága sem olyan magas mint a medence takaró fóliáké. Színét tekintve felmerül egy kérdőjel az anyag kapcsán. Átlátszó. Jól átengedi a fényt, valóban segíti a medence felmelegedését, és főként az éjszakai visszahűlés megfékezésében vállal szerepet. Így a meleg víz kapcsán számtalan jó tulajdonsága van, de az átlátszó szín miatt az algásodás folyamata könnyebben be tud indulni. Összességében jó választás hobby medencék szezonális, vagy ideiglenes takarásához.

 

2. Szolár medence takaró fólia

A szolár medence takaró fólia nagyon széles körben ismert. Ennek sok fajtája van, a nagy áruházaktól kezdve a medence technikás cégeken keresztül még néhány csomagolástechnikai cég is árulja.

Ezek a buborékfóliák 150-400 mikron vastagságig vannak elterjedve a piacon. Néhány gyártó trükközik azzal, hogy vastagabb anyagot állít elő, de a speciális adalékanyagokat "véletlen" kifelejti belőle. Ez  máris zöld utat ad a terméknek, mert a marketinget rá lehet építeni az anyagvastagságra... A nagy áruházak a két nagy medence technikás gyár anyagát kínálják a vásárlók részére. Ezek főként 150mikron környékén vannak, és kevesebb adalékanyagot kaptak mint egy pincegomba. Ennél az anyagnál is fontos a fedett kék szín, erre figyeljen mindenki vásárlásnál.

Készletes anyagaink között egy 260mikronos UV és vegyszerálló anyagot tartalmazó medence takaró fóliát kínálunk. Természetesen élettartama nagyban függ a felhasználástól, és a külső körülményektől.

Ezt az anyagot is ajánljuk hobby medencékhez, de lehegesztett m2 ára kevésbé alacsonyabb a következő sorokban felkonferált nagy buborékos medence takaró fólia árától. A nagy buborékos medence takaró fólia hatékonyabb és időtállóbb anyagösszetételű szolár fólia.

3. Nagy buborékos medence takaró fólia

Buborékfólia medencéhez. Ha medence takaró fóliát keres akkor erre az anyagra mondanánk azt ami cikkünk címe is, buborékfólia medencéhez. Az ügyfeleink visszajelzései alapján a piac elvárásait figyelembe véve hoztuk létre ezt az anyagot. A nagy buborékos szolár fólia minden szempontból a legokosabb anyag. Tartalmazza a kellő anyagvastagságot, a fedett kék színt, és a speciális adalékanyagok normál szintjének 3x-sát. Ha buborékfóliát keres medencéjéhez akkor vegyük végig miért is döntsön emellett a szolár takaró mellett.

A nagy buborékos szolár takaró fóliánál a buborékok átmérője 32mm. Ez azt eredményezi, hogy a medence hőmérséklete az éjszakai takarásnál a nagy buborékok miatt jobban szigetelve van mint a hagyományos buborékos medence fóliánál. Tehát meg van a hőtartás. További fontos érv a hőnyerés, és a fedett kék szín ami segít az algásodás elkerülésében a fény megszűrésével. Rengeteg érv szól a nagy buborékos medence takaró fólia mellett, aki kiváncsi a részletekre, az kattintson a 3. menüpont fülére és további információkat olvashat. 

Reméljük mindenki belekóstolt a medence takaró fóliák típusába, és megtalálja a maga anyagát. A buborékfólia medencéhez cím jól tükrözi találunk több típusú megoldást a medence takarásra, de mindenkit bíztatunk arra, hogy döntsön az időtálló hatékony anyag mellett: nagy buborékos medence takaró fólia.

Felmerülő kérdés esetén elérhetőségeink egyikén tájékozódhat.

 

Keressen minket a Facebookon is!